Варненско семейство се бори за безплатна терапия, която е в

...
Варненско семейство се бори за безплатна терапия, която е в
Коментари Харесай

Варненско семейство се бори за безплатна терапия на болната си дъщеря

Варненско семейство се бори за безвъзмездна терапия, която е в помощ на 3-годишната им дъщеричка Рали, научи Moreto.net. Детето страда от извънредно рядко заболяване - Синдром на Лий. С елементарни думи - митохондриите в клетките не могат да създават задоволително сила, с цел да ги зареждат и клетките умират.

Сега Рали приема две медикаменти, с помощта на които няма пристъпи. За да се забави напредъка на заболяването, всекидневно я подкрепяме с голям брой витамини и антиоксиданти, споделят родителите на момиченцето.

Имаме потребност от Вашата медийна поддръжка, с което да създадем всичко допустимо нашата дъщеричка Рали да завоюва рехабилитация в един от най-хубавите европейски рехабилитационни центрове – Adeli, Slovakia., споделя майката на Рали за Moreto.net Молбата ни към Вас е да помогнете посредством обществено оповестяване за информацията за този конкурс и опцията по този метод всеки наш съгражданин изцяло гратис да помогне за обезпечаването на тази, по този начин значима за детето ни рехабилитация.

Състоянието на Рали сега е устойчиво и при нея към момента не се следят доста от типичните за децата с това заболяване затруднения, с помощта на нейният „ мито койктейл “ от 17 горчиви медикамента, които приема в разнообразни комбинации, по няколко пъти дневно. За усвояването на нови умения и укрепването на мускулатурата ѝ от извънредно значение е физиотерапията. За по-малко от година - с три визити в медициски център Адели, Словакия и непрекъсната работа у дома Рали реализира незабравим напредък.

" За да осигурим тези рехабилитации предходната година организирахме акция за набиране на средства. Този конкурс е една прелестна опция, посредством която всички положителни хора могат да оказват помощ с обезпечаването на още една рехабилитация за Рали без да бъдат обвързани с изработката на финансово подаяние. "

Конкурсът се организира във връзка 15-тата годишнина на център Adeli. На страницата на центъра се намира и фотографията на фамилията, където може да се гласоподава съответно за Рали в интервала от 15 до 29 февруари, като се се натисне " сърчицето " в ляво на фотографията.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР