Варненският зевзек Росен Марков, известен като председател на Партията на

...
Варненският зевзек Росен Марков, известен като председател на Партията на
Коментари Харесай

Зевзекът Росен Марков попиля палаткаджиите във Варна и сложи Слави Трифонов на мястото му СНИМКИ

Варненският зевзек Росен Марков, прочут като ръководител на Партията на българските мъже и основател на голям брой зрелищни начинания, през днешния ден влезе в "челен конфликт “ с протестиращите от палатковия лагер, като им сервира патерица с презервативи и надпис "Протест с презервативи. Протестирайте, само че не се еб...те с варненци “, написа Varna24.bg.

Преди това Марков изясни, че е правил десетки митинги, само че в никакъв случай не е пречил на останалите и никой не го е оставял да прави безнаказано каквото си желае, както е към този момент близо два месеца с хората от палатковите лагери, блокирали кръстовища освен във Варна, само че и в страната.



Марков изрази мнение, че има законни способи за митинг, а който желае да трансформира системата и ръководството, може да записва своя партия и да взе участие на избори с ясно изразени позиции.



Росен Марков напомни по какъв начин преди време при опит да се самозапали пред община Варна в символ на митинг, беше задържан, престоя в психиатрията, а по-късно завоюва правосъден развой за задържането си и от поисканото обезщетение в размер на 1 лева, получи 0,67 стотинки.



Варненецът се насочи смело към двамата мъже, които стояха в палатката пред Община Варна, с цел да им подари патерицата с презервативите, само че получи безапелационен отвод да я одобряват.

Не получи съответен отговор на въпросите за какво блокират живота в морската столица, какво тъкмо желаят, за какво откакто желаят оставката на Борисов и Гешев, не желаят и тази на президента Радев, който съгласно него е разединител на нацията.



Палаткаджиите дадоха отговор, че в случай че спят вкъщи, а не на пътя, никой няма да ги забележи, че Радев нямал пълномощията, които имали министър-председателят и основният прокурор в ръководството на страната, по тази причина оставката на президента не била обект на настояванията им.



Двамата мъже, които стояха в палатката на кръстовището, обясниха на Марков, че това не е митинг, а гражданско непокорство, като не съумяха да се обосноват за какво упорстват тъкмо за предварителни избори и какво вземат решение няколко месеца разлика в провеждането на парламентарните избори.

Росен Марков не подмина и влизането в политиката на Слави Трифонов, като съобщи, че е шоумен номер 1 на страната, само че съгласно него не става за политик. Марков показа огорчението си от обстоятелството, че след завръщането си от либийския затвор българските медици са желали да споделят прекарванията си в шоуто на Слави, само че по този начин и не са получили вниманието му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР