Варненският съдия по водна топка Ардашес Ованезян получи страхотно признание,

...
Варненският съдия по водна топка Ардашес Ованезян получи страхотно признание,
Коментари Харесай

Варненски съдия свири пет мача на европейското по водна топка за жени до 17 г. в Гърция

Варненският арбитър по водна топка Ардашес Ованезян получи ужасно самопризнание, откакто получи наряд да управлява цели пет дуела от европейското състезание за дами до 17 години, което се организира в гръцкия град Волос.

В конкуренцията участваха 16 тима, измежду които и България. Нашите девойки приключиха отвън Топ 8. Турнирът бе извоюван от Испания, който победи Русия с 13:12 във финала. На трето място приключи Италия. Всяка страна участничка имаше по един арбитър и точно Ованезян представяше България.



Той е интернационален съдия от 2 години и кариерата му се развива сносно. През тази година той свири и в Словения на квалификациите за европейското състезание за момчета до 15 години. След това управлява мачове и на другарски шампионат за 15-годишни в Грузия, като оказа помощ съществено и в организацията по провеждането на шампионата на Стария континент зв същата възраст в Бургас.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: