Варненският рапър Красьо Милчев- Lay-Zy избухна с пореден хит в

...
Варненският рапър Красьо Милчев- Lay-Zy избухна с пореден хит в
Коментари Харесай

Варненският рапър Lay-Zy избухна с остри рими в навечерието на новата учебна година

 Варненският рапър Красьо Милчев- Lay-Zy избухна с следващ шлагер в навечерието на новата образователна година, видя Varna24.bg.

След като острите му рими в " Мазен продавач " пресъздадоха комично натрапчивото държание на предлагащите мобилни услуги търговци, в новото си парче рапарът е иронизирал преподавателите, които употребяват остарели способи и отегчават своите студенти. 

" Поредната Тухла " е последното видео от албумът на Краси “Мъдрост от Панелката ".  Ето какво показа той за медията ни:

" Парчето е последното от този албум, само че не и от творчеството ми. Няма съответен мотив за основаването на това видео, само че има причина. През втората част от студентството ми, усещах че си изгубвам времето. Ходих постоянно на лекции и извършения, само че резултатите от изпитите постоянно бяха в интерес на преписвачите. Сякаш те бяха разгадали системата и имаха по-добри занимания от това да вървят на лекции. Естествено, ще прибавя един съответен вид учители, които знаят единствено материал от 20 години, преподават властническо и заплашват с доста ремонти. Чувствах се ядосан и безпомощен пред тази остаряла система, която награждава единствено тези, които рецитират материала 1 към 1, без лични мисли. Единственото, което можех да направя е да напиша ария и да клася до завършването. И по този начин, в оня интервал, се роди “Поредната Тухла " а в този момент и видеото към нея. 

Макар, че тази песен  към този момент не е настояща за мен, постоянно ще помня времето в което я написах. Време в което студентите вървят на лекции, на работа, евентуално към този момент имат сериозна връзка и мечтаят да се осъществят след довеждане докрай. Като оставим известните шегички на страна, не е елементарен живот.

С това видео и ария предавам нататък своя опит към идните генерации студенти. Надявам се да им донесе усмивки и да ги избави от моменти на негативност и изтощение. Също по този начин е моят метод да си го върна на всички следващи тухли, които ме обезкуражаваха с безразличието и безхаберието си. "

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР