Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато от Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато от Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Наркодилър призна вината си и се споразумя със съда във Варна

 Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано от Окръжна прокуратура- Варна и 36-годишния Стефан Ганев, с което той се признава за отговорен в това, че без да има позволение държал за разпространяване, високорискови наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на институцията. 

На 19.11.2019 година във Варна и в с. Осеново обл. Варна Стефан Ганев държал марихуана с общо чисто тегло 2 321.93 гр на обща стойност 13 931.58 лева

Обвиняемия е роден в Провадия, само че живее във Варна, български жител, със приблизително обучение, работи, неосъждан. 

Споразумението се внася за повторно, откакто на 8 април т.г. Варненският областен съд го върна с претекста, че опонира на закона и морала, поради огромното количество, типа и цената на наркотичните субстанции. Мотивите на съда бяха, че препоръчаното наказване от 1 година и 10 месеца затвор, което да бъде отсрочено с изпитателен период от 3 години, без налагане на санкция е извънредно занижено. 

Второто импортирано в съда съглашение беше утвърдено, като Ганев одобри да изтърпи наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 2 години с изпитателен период от 3 години, както и наказване санкция в размера на 5 000лв.

 

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР