Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Условна присъда за 27-годишен варненец, разпространявал наркотици

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 27-годишния Асен Сашев, с което той се признава за отговорен, че без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестяват от правосъдната институция.

Асен Сашев е от Варна, без обучение, не работи, неженен, с чисто правосъдно минало. Има наложено наказване за шофиране без брошура.

На 19.03.2019 година във Варна 27-годишния мъж, прочут с прякорите „ Асана “ или „ Малкия “ е бил арестуван в миг на продажба на опиати на подвластно лице. В автомобила, в който се намирал Сашев, полицията намира чорап със 133 дози хероин, 14 дози амфетамин и таблетки. В хода на следствените дейности било открито, че автомобилът и откритите в него няколко персонални карти са оставени от наркозависими лица като залог на обвинения.

Намерените 5.18 гр хероин, 6.93 гр. Метамфетамин и 46 бели кръгли таблетки с лого от едната страна „ 2 “, с съществуване на клоназепам са на обща стойност 662.45 лева

Със съглашението се приключва наказателното произвеждане против Сашев, който се признава за отговорен и приема да му бъде наложено наказване „ отнемане от независимост " за период от 2 години с 5 години изпитателен период, както и наказване санкция в размер на 5 хиляди лв. в интерес на Държавата.

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР