Варненският окръжен съд е осъдил актьора Иво Аръков за 35

...
Варненският окръжен съд е осъдил актьора Иво Аръков за 35
Коментари Харесай

Осъдиха Иво Аръков за 35 бона

Варненският областен съд е осъдил артиста Иво Аръков за 35 000 лв.. Ищецът е неговият съдружник Антон Данов, с който през 2013 година отвориха мексикански ресторант в столичен мол.

Случаят е стигнал до частен правосъден реализатор, който е изпратил писмо до службата по вписванията във Варна за налагане на запор върху дружествен дял на общата им компания "Ел торо мексикан грил " ЕООД, която обаче е с адрес в София. "В адвокатската фирма на ЧСИ Станимира Костова-Данова, по молба на Антон Данов и въз основа на изпълнителен лист, публикуван на 4 февруари 2019 година от Окръжен съд-Варна на съображение правосъдно решение по комерсиално дело 680/2017 година, е формирано изпълнително дело, по което лицето Иво Аръков е наказано да заплати парично обвързване към дата 26 февруари 2019 година в размер на 34 022 лева и три стотинки. С оглед на гореизложеното натрапвам запор на дружествения дял на Аръков, който има 100% от капитала в размер на 40 000 лева Моля да бъде вписано в комерсиалния указател ", се споделя в писмото.

Иво Аръков и Антон Данов са били съдружници във компанията единствено 10 месеца, до март 2014 година Двамата са подписали документ, с който звездата от сериала "Фамилията " изкупва дяловете на колегата си, само че наподобява по-късно не му е превел парите, поради което предприемачът се е принудил да си ги търси по правосъден път.

"Ресторантът беше фантазия на един мой другар, на който му оказват помощ и той, и аз да я изживеем. Това са детските неточности по пътя, които са нужни да се случат, с цел да можеш да израснеш като темперамент. И може би това ме построи. Тези тежки събития в живота ми. Просто ме калиха, направиха ме по-издръжлив ", разяснява 30-годишният артист.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР