Варненският общински съвет взе решение шофьорите да заплащат такса на

...
Варненският общински съвет взе решение шофьорите да заплащат такса на
Коментари Харесай

От днес във Варна се плаща такса паяк

Варненският общински съвет взе решение водачите да заплащат такса на място, в случай че се явят сега, в който колата им се репатрира от общинското дружество „ Паркинги и синя зона” и изискат тя да бъде освободена. Новата такса " паяк " влиза в действие от през днешния ден, 18 февруари.
Подобна такса не се заплащаше до в този момент, защото вдигнатият автомобил бе освобождаван, в случай че притежателят му се яви сега на репатрирането му.
" Въвеждането на това доплнително възнаграждение ще покрива разноските на предприятието по осъществената активност. Шофьорите ще заплащат таксата на база протокол за погрешно паркиране публикуван от инспектори на предприятието, които от два месеца правят тази активност, вместо чиновниците на общинска полиция. Всеки от тях ще получава копие от протокола, както и касов бон за дължимата сума. ", съобщи шефът на " Паркинги и синя зона " Младен Иванов.
В другите региони на Варна сумата, която ще се заплаща, ще е друга.
За централната част и кв. „ Аспарухово “ притежателите на колите ще заплащат 30 лева За зона „ Квартали “ с обсег „ Чайка “, „ Левски “, „ Младост “, „ Трошево “, „ Възраждане “, „ Победа “, „ Изгрев “, „ Галата “, „ С. И. Рилски “, таксата ще е 35 лева Сумата за крайните квартали – „ Владиславово “, „ Виница “, „ Бриз “, и всички селищни образувания- 40 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР