Варненският гмуркач Траян Марков препоръчва Черно море за любителите водолази,

...
Варненският гмуркач Траян Марков препоръчва Черно море за любителите водолази,
Коментари Харесай

Гмуркачът Траян Марков препоръчва Черно море за любителите водолази

Варненският гмуркач Траян Марков предлага Черно море за феновете водолази, които по принцип избират чужбина за упражняване на заниманието си. В нашето море има красиви риби и прелестни потънали кораби, акцентира той в предаването на " Хоризонт " " Закуска на тревата ":

" Все повече и повече хората избират лятото да се занимават с този спорт, да усетят новия свят под водата. Предприемайки такава стъпка - да се гмурне под водата, човек би трябвало добре да осъзнава и най-малкия риск, по тази причина сме ние, инструкторите. За предпочитане е хората да се гмуркат по двойки. Те могат да си оказват помощ един на различен. Най-голямата хубост - това е мълчанието на природата, това да си измежду дребните жители, да ги наблюдаваш по какъв начин те се боричкат било за някакво малко рапанче или за педя пясък, на която да живеят ".

Водолазният инструктор Траян Марков предизвести, че най-ранната възраст за гмуркане при децата е 10 години. Астма, високо кръвно налягане, сърдечни здравословни проблеми и болести на гръбнака са противопоказни за гмуркане в дълбоки води, акцентира Траян Марков от Варненски водолазен клуб.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР