Варненският евродепутат от СДС Александър Йорданов се включи в предизборната

...
Варненският евродепутат от СДС Александър Йорданов се включи в предизборната
Коментари Харесай

Евродепутатът Александър Йорданов във Варна в подкрепа на СДС

Варненският евродепутат от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов се включи в предизборната акция на СДС-Варна. В офиса на евродепутата, който се намира в централата на Съюз на демократичните сили на бул. „ Княз БорисI ”, той изрази поддръжка за идните начинания и изрази убеденост в триумфа на претендентите за общински съветници от Съюз на демократичните сили под номер 64 в интегралната бюлетина.

Пред представители на предизборния щаб на Съюз на демократичните сили и на щабовете в петте региона на Варна Йорданов акцентира, че е впечатлен от европейския образ на акцията на синята партия, чиито слоган е „ Нашето време в Европа ”. И напомни, че до всеки симпатизант и последовател би трябвало да стигне посланието на Съюз на демократичните сили – Европейски жители с европейски приходи.

Варненският евродепутат поддържа с присъединяване си и самодейността на младежката организация на синята партия във Варна. Пред входа на Морската градина той поведе диалог за визията на Съюз на демократичните сили за Варна като за свободен, нравствен и обновяващ се град. Той увери събеседниците си, че това не е единствено благопожелание, а устойчива и отстоявана с доста решителност политика на СДС-Варна. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР