Варненският евродепутат от СДС Александър Йорданов се включи активно в

...
Варненският евродепутат от СДС Александър Йорданов се включи активно в
Коментари Харесай

Младите от СДС получиха подкрепа от евродепутата Александър Йорданов

Варненският евродепутат от Съюз на демократичните сили Александър Йорданов се включи интензивно в самодейността на младежката организация на синята партия във Варна. Пред входа на Морската градина той поведе диалог за визията на Съюз на демократичните сили за Варна като за свободен, нравствен и обновяващ се град. Той увери събеседниците си, че това не е единствено благопожелание, а устойчива, целенасочена и отстоявана с доста увереност политика, следвана от досегашните съветници на СДС-Варна, през всички мандати в Общинския съвет.

Младежите от Съюз на демократичните сили лице в лице обявиха на съгражданите си, че стоят с имената си в синята листа за общински съветници под номер 64, че желаят да вземат участие във вземането на решения и в реализацията на потребни и значими за Варна планове.

Участниците в акцията под слогана „ Нашето време в Европа ”, подчертаха пред симпатизанти и последователи целите на бъдещите съветници от СДС-Варна в икономическата и обществената сфера, в образованието, в опазването на здравето, в инфраструктурата и в политиките, свързани с младежите на Варна. И уверяваха събеседниците си, че политическата цел на Съюз на демократичните сили е европейски жители с европейски приходи.

Под павилиона до слънчевия часовник в Морската градина беше подложен флипчарт, на който варненци, станали съпричастни на събитието, насочиха своите послания към локалната власт, предлагаха хрумвания за съответни планове, и упорстваха за решения на проблеми, останали в страни от вниманието на политиците. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР