Варненският боксов клуб Черно море се представи изключително силно в

...
Варненският боксов клуб Черно море се представи изключително силно в
Коментари Харесай

Черно море със силно представяне на държавното по бокс за ученици

Варненският боксов клуб Черно море се показа извънредно мощно в първия кръг на Държавното лично-отборно състезание и Купа България за възпитаници в Петрич.

Талантите на треньорите Димчо Савов и Георги Бояджиев завоюваха два златни и един бронзов орден.

Християн Тодоров стана първенец в категория до 54 кг, а Виктор Добрев победи като №1 при 62-килограмовите. Кристиан Ятански пък се подреди трети до 40 кг. Берк Ахмедов също игра мощно, само че остана пети.

От Черно море са извънредно удовлетворени от триумфа в тази трудна възраст, където се изграждат характерът, волята и техниката на боксьора. " Ние в БК Черно море работим тъкмо за това - от едни дребни деца да ги превърнем в огромни и почтени мъже ", показа Георги Бояджиев.

Той напомни, че варненският боксов клуб набира деца сред 12 и 16 години за банкет в Спортното учебно заведение " Георги Бенковски ", чиито фрагменти са спечелили стотици медали в този спорт.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР