Варненският баща Светлозар Минов се обърна към Петел, за да

...
Варненският баща Светлозар Минов се обърна към Петел, за да
Коментари Харесай

Родител със силни думи за лекарите в МБАЛ „Света Анна - Варна”

Варненският татко Светлозар Минов се обърна към „ Петел ”, с цел да изрази своята признателност към лекарите в МБАЛ „ Света Анна - Варна ” за бързата реакция, професионално свършената работа и човещината , откакто неговият 9-годишен наследник е бил признат със сериозна контузия на главата в болничното заведение.  

Ето какво съобщи Минов:

„ Благодаря Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), че ви има! Благодаря Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), че ви има! Пиша всичко това, като един признателен татко, на който му се наложи вашата медецинска помощ и грижа! Благодаря на всички Върховен административен съд - лекари, медици, парамедици, медицински сестри, лаборанти, ренгенелози, санитари, водачи! Макар и да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) плюят, да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) наскърбяват, даже и да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) бият - ВИЕ отново сте там, където би трябвало! ВИЕ сте на барикадата сред живота и гибелта, с цел да спасявате животи - на нас и нашите деца! Работата Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) е тежка, изпълнена със риск, само че за сметка на това е виновна и рискова! На всеки се постанова - рано или късно, до доктор да припари! Замисляме ли се обаче, за какво го вършат тези хора? Защото са хора с огромни сърца и положителни души! Хора, които правят подвиг в спокойно време всеки ден! Хора, които всеки ден късат частичка от сърцата си, с цел да ни създадат по-добри!

Наложи ми се да се срещна с няколко такива! Пристига кола за спешна помощ, слиза Д-р Василева, мъничка жена с огромни и разтревожени очи, Вниманието, майчинския инстинкт, рутината и благия звук, незабавно успокоиха и дребния пациент, и родителя! Не усетихме жегата, трафика, болката! Защото разчитахме на Д-р Василева и нейните грижи! Благодарим Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), Д-р Василева! Запознахме се и с Д-р Начев! Абсолютен и необикновен! Няма по какъв начин да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) опиша, какъв брой положителен и добър човек! Прие дребния пациент с усмивка, грижа и внимание! А дали му беше до това, дали и той като всички нас си няма грижи? Никой не разбра! Видяхме добрина, човещина и топлина! Все качества, които са на изгубване измежду множеството хора!

Благодаря Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) благи хора, че сте се съхранили ЧОВЕЧНОСТТА! Благодаря Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), че Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) има и го показвате на всички НАС! Замислете се Приятели, замислете се българи: " Какво ще вършим без човещина, без добрина, без лекари с положителни сърца? Замислете се добре, преди да посегнете на доктор? "

Аз им искам от сърце, да нямат работа и да пият кафе! Да се виждаме в парка със усмивка на разположение! Специални Благодарности за Д-р Василева и Д-р Начев, както и на техните екипи! Благодарности от един родител - татко, който се радва на детето си! Благодарности на всички Медици и чиновници от МБАЛ " Света Ана- Варна "! Чест и почитания и бъдете здрави и положителни! Благодаря Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС), че ви има! ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР