Варненският апелативен съд отмени частично присъда на Окръжен съд –

...
Варненският апелативен съд отмени частично присъда на Окръжен съд –
Коментари Харесай

С нова присъда във Варна: Рецидивист се укрива 9 години, даже Интерпол не може да го хване

Варненският апелативен съд анулира отчасти присъда на Окръжен съд – Варна, с която 4-ма подсъдими, измежду които и Владимир Грозев от с.Момково, община Свиленград, бяха приети за невиновни в това да са ограбили в съучастничество през декември 2004 година  жена от с.Аврен, Варненска област.

С днешната присъда Грозев, който е съден задочно, е приет за отговорен в това, че при изискванията на рисков рецидив на 13 декември 2014, в съучастничество като съучастник с Недялко Димитров (Момата), ограбили със мощ и закани 3000 лв. от магазинерката на с.Аврен и мобилния й телефон.

Наказанието за Грозев е 4 години отнемане от независимост, което да изтърпи при непоколебим режим. Отново в неприсъствен режим – съдът дефинира по отношение на него мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Втората правосъдна инстанция удостовери оправдателните присъди на другите трима подсъдими – Стоян Петров, Димитър Стефанов и Константин Костадинов. Припомняме, че Недялко Димитров, признал приживе за 8 убийства и осъждан 12 пъти, включително и с доживотни присъди, умря в пандиза тъкмо преди 1 година (на 5 октомври).

Владимир Грозев е разгласен за общо държавно търсене от есента на 2008 година, когато е бил издирван поради произнесена присъда от съда в Свиленград. Обявен е за интернационално търсене с „ Червен бюлетин “ посредством Интерпол и има издадена Европейска заповед за арест. Всички старания на управляващите този обвиняем да бъде издирен у нас не са дали резултат, само че оперативно издирвателните мероприятия за установяването му не престават. Присъдата на Варненския апелативен съд предстои на касационна инспекция.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР