Варненските седесари се включиха в официалното предизборно събитие на ГЕРБ

...
Варненските седесари се включиха в официалното предизборно събитие на ГЕРБ
Коментари Харесай

Варненци с номер 12 за ЕНП и Манфред Вебер

Варненските седесари се включиха в формалното предизборно събитие на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, което се организира в столичната зала " Арена Армеец ". Те бяха част от хилядното голям брой, събрало се с цел да чуе думите на Манфред Вебер, който е водещия претендент на Европейската национална партия (ЕНП) за ръководител на Европейската комисия.

Варненската група на Съюз на демократичните сили беше показана от ръководителя на градската организация доктор Янко Станев и членове на общинските и регионални структури на партията в Морската столица.

Седесарите чакат победа в изборите за депутати в Европейския парламент, които ще се проведат идната неделя. Като част от обединението на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и партиите от фамилията в ЕНП, те приканиха членовете и симпатизантите на " синята концепция " да изберат европейското бъдеще на България с 12-ти номер в интегралната бюлетина.

Пред събралите се в зала " Арена Армеец " приказваха министър-председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов и претендентът за ръководител на Европейската комисия от ЕНП Манфред Вебер.

Вебер се обърна към публиката с думите: " Моля ви разпространете новината до всички българи: България я почитат в Европейския парламент ".

На събитието участваха още всички министри от кабинета " Борисов-3 ", вицепремиерът Томислав Дончев, ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, кметът на Община Бургас Димитър Николов, столичният кмет Йорданка Фандъкова, парламентарният началник Цвета Караянчева, народни представители, претендентите за евродепутати и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР