Варненските народни представители от ГЕРБ/СДС ще внесат следващата седмица питане

...
Варненските народни представители от ГЕРБ/СДС ще внесат следващата седмица питане
Коментари Харесай

Депутатите от ГЕРБ искат от премиера оставката на министър Иван Шишков

Варненските народни представители от ГЕРБ/СДС ще внесат идната седмица запитване до служебния министър председател Гълъб Донев по отношение на желаната оставка на районния министър Иван Шишков.

Ще изложим всички претекстове и ще настояваме служебният министър-председател също да желае оставката на министъра си по отношение на тежките ВиК повреди на магистралния тръбопровод в кв. ”Бриз ” и цялостното безхаберие по проблемите на морската столица.Това обявиха на конференция депутатите от ГЕРБ/СДС – Варна Павел Христов, адв.Бранимир Балачев и доц.д-р инж.Медиха Хамза.

Депутатите от ГЕРБ/СДС показаха, че другата причина е несправяне с осъществяването на водния план на Варна на стойност 140 млн. лв., който така и така се забави с две години.

„ Борислав Гуцанов да спре с предизборните си операции и да не трансферира виновност от болната на хубавичко глава. Магистралният тръбопровод Варна – Златни пясъци, който аварира за следващ път, е строен по времето на Тройната коалиция и е предаден за употреба през 2008г. Прословутата тръба във Варненското езеро, която се скъса, също е строена при ръководството на Сергей Станишев и не е била закопана под дъното, както е било по план “, уточни Балачев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР