Варненски окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненски окръжен съд одобри споразумение, постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Фатме от Долни Чифлик тегли пари с чужди карти, но я хванаха. Няма обаче да ходи в затвора, върнала е парите

Варненски областен съд утвърди съглашение, реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и обвинената Фатме Ахмед, от Долни Чифлик, с което тя се признава за отговорна, че без единодушието на титулярите употребила две банкови карти и изтеглила от тях общо 4510 лева

Обвинението по отношение на 42-годишната жена е, че в интервала от 13.10.2017г. до 11.12.2017г., в  Шкорпиловци, в изискванията на продължавано закононарушение, употребила две непознати бакови карти и съумяла да изтегли солидна сума от тях. В първият случай единствено за денонощие от 13 до 14 октомври 2017. Фатме Ахмед посредством шест преводи присвоила от Стефани Г. 3970лв. Второто закононарушение е осъществено два месеца по-късно на 11.12.2017г., когато непозволено изтеглила на два пъти сумата от 540 лв.. от картата на Юлияна К. 
За осъщественото закононарушение, подсъдимата приема да й бъде наложено наказване „ отнемане от независимост " за период от 6 месеца, осъществяването на което се отсрочва  за период от 3 години. Неправомерно изтеглените суми са били възобновени на потърпевшите. За закононарушението на Фатме е предоставена и възпитателна работа при ПУ - гр. Долен чифлик при IVРПУ–Варна. 
Освен наказването Фатме Ахмед ще би трябвало да заплати и направените по делото разходи от 438,01 лева в интерес на държавния бюджет, по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна. 
Определението на Окръжен съд – Варна е дефинитивно и не предстои на обжалване.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР