Варненски наркоразпространител се призна за виновен и сключи споразумение с

...
Варненски наркоразпространител се призна за виновен и сключи споразумение с
Коментари Харесай

Затвор и отнета книжка за дилър

Варненски наркоразпространител се призна за отговорен и подписа съглашение с Окръжната прокуратура, което през днешния ден състав на Варненския областен съд утвърди. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратурата.

28-годишният мъж е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура за три действия – държане за разпространяване на разнообразни типове наркотични субстанции, за придобиване и държане на пари, за които знаел, че са получени по незаконен метод - от разпространяване на дрога, както и за ръководство на автомобил след приложимост на неразрешени субстанции. И трите закононарушения са осъществени на 13 февруари 2017 година

На съображение член 23, алинея 1 от Наказателен кодекс Варненският областен съд дефинира 28-годишният обвиняем да изтърпи най-тежкото от трите наложени санкции за всяко от действия.

Така наркоразпространителят, който към този момент е осъждан, ще търпи наказване 1 година отнемане от независимост при първичен общ режим. С утвърденото съглашение съдът го лиши и от право да ръководи МПС за период от 1 година и 4 месеца. В изгода на страната се лишава и сумата от 250 лв., която е получена от разпространяване на опиати.

В тежест на наказания са и направените по делото правосъдни разходи в размер на над 600 лв.. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР