Варненски лекари потънаха в скръб след загубата на една от

...
Варненски лекари потънаха в скръб след загубата на една от
Коментари Харесай

Разтърсващо "сбогом" със загиналата красавица д-р Радева почерни мрежата

Варненски лекари потънаха в тъга след загубата на една от обичаните си колежки доктор Мериян Радева. БЛИЦ напомня, че хубавицата издъхна в събота край Малко Търново в злополука с мотор.

По информация на БЛИЦ хубавицата пътувала към София, с цел да се включи в мото-шествието, зовящо за приемливост на пътя и в памет на жертвите при произшествия. По подигравка на ориста обаче тя не съумя да стигне до там.

Едно от най-силните послания за гибелта на доктор Радева пристигна от сътрудника й доктор Станислав Морфов, написа "Телеграф ".


"Бог да те просто, Мериян! През тази година изгубих мои другари, студенти и сътрудници. Изключително мъчно е, когато човек, предан толкоз на медицината, незабавната медицина и реанимацията, който е избавил не малко животи, че през днешния ден си отпътува.

Много пъти сирените бяха за хора, които ти спасяваше, Мериян.

Днес сирените бяха за теб. Но ти не съумя. Съжалявам. Изключително ми е мъчително, когато съзнавам какъв брой високообразовани хора с насъбрани познания, умения и пълномощия по медицина, с изключителни достижения си отпътуват! ", написа той в обществената мрежа.

Той споделя още, че първият му спомен за Мериян бил, когато тя отишла в учебно заведение за слепи деца.

"Последният ми спомен за теб е усмихната, когато говорихме за това кой какъв брой пациенти е избавил и по какъв начин ще продължаваме да го вършим. Благодаря, че те познавах ", завършва лекар Морфов.

Погребението на 26-годишната докторка Мериян Радева ще бъде през днешния ден от 12 часа в Исперих, написа сестра й в обществената мрежа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР