Варненската организация на Съюза на Демократичните сили подаде документи за

...
Варненската организация на Съюза на Демократичните сили подаде документи за
Коментари Харесай

СДС-Варна се регистрира в ОИК за местните избори

Варненската организация на Съюза на Демократичните сили подаде документи за регистрация за независимо явяване на идните локални избори. Общинската изборна комисия към този момент записва партията.

В планувания по закон период СДС-Варна ще внесе в ОИК-Варна и листата си с претенденти за общински съветници. Синята партия ще влезе в предизборната конкуренция с цялостен лист от 51 имена, научи “Днес+ ”. Целите, които си слагат варненските седесари, са амбициозни, само че са постижими, считат от управлението на партията. На изборите СДС-Варна ще заложи на възраждащата се Синя концепция и на хилядите варненци, които симпатизират на дясно-ориентираната политика.

В конкуренцията за кметската позиция в Морската столица СДС-Варна ще следва дясната политическа линия, одобрена и със подписаното рамково съглашение на национално равнище сред Съюз на демократичните сили и ГЕРБ. Варненските структури ще поддържат претендента за кмет и претендентите за районни кметове, издигнати от най-голямата българска партия, показана в фамилията на ЕНП - ГЕРБ, член на която е и Съюз на демократичните сили.

От решаващо значение за локалния избор ще бъде мобилизацията и интензивността на дясно-мислещите хора в Морската столица, уверени са варненските седесари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР