Варненската окръжна прокуратура обвини трима мъже в опит за отвличане

...
Варненската окръжна прокуратура обвини трима мъже в опит за отвличане
Коментари Харесай

Съдят трима, опитали да отвлекат малолетна, за да отмъстят на вуйчо й

Варненската окръжна прокуратура упрекна трима мъже в опит за похищение на малолетно и малолетно момиче. Според държавното обвиняване закононарушението е останало незавършено по "независещи от дейците аргументи ". 21-годишният Румен Р., 22-годишният Юри Ю. и 23-годишният Йордан Н. ще бъдат изправени пред съда като съучастници.
Румен имал връзка с по-голямото момиче, което тогава било на 15 години. След като двойката се разделила, 21-годишният юноша траял да тормози девойката, макар предизвестията на вуйчо й да престане. На 14 април предходната година Румен, дружно с с двамата си другари, решили да се срещнат с момичето. Отишли пред дома му с автомобил. Присъствието им било видяно от вуйчото. Между него и Румен горящ скандал, който приключил с пестник. Румен се почувствал потиснат пред приятелите си и замислил проект, с който да принуди вуйчото да отиде в неговия квартал и там да бъде "наказан ". Решил да отвлече племенницата му и по този начин да накара вуйчото да отиде и да я избави.
Тримата другари почнали да търсят девойката по улиците. Видели я да се разхожда със своя другарка. Румен слязъл от колата, хванал я за косата и срещу волята й я качил в автомобила. Въпреки съпротивата на другото момиче, което тогава била на 13 години, то също било принудително качено в колата и удряно от Румен. Петимата потеглили.
Роднини на двете девойки почнали да ги търсят по телефона. Едното оставило телефона си отворен и татко му съумял да чуе, че децата са отвлечени и пътуват към ромската махала „ Максуда “. По-малката съумяла да скочи от колата и била последвана от приятелката си. След скачането им от движещия се автомобил получили разнообразни увреждания. Отведени били в болничното заведение с мозъчни разтърсвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР