Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски отбеляза тържествено 115 години

...
Варненска търговска гимназия Георги Стойков Раковски отбеляза тържествено 115 години
Коментари Харесай

Варненската търговска гимназия отбеляза 115-годишнината си с голямо тържество

Варненска комерсиална гимназия " Георги Стойков Раковски " означи тържествено 115 години от основаването си през вчерашния ден.

``
реклама

Стотици някогашни и сегашни ученици на икономическото школо се събраха в двора му, където с неспокойствие изгледаха ритуала по посрещане на учебните флагове, като преди този момент бе отслужен водосвет.



Малко по-късно денем всички се насочиха към зала 1 на ФКЦ, където бе празничният концерт.



Той стартира с одобрение на шефа на гимназията Жечка Георгиева, която пожела на своите ученици да бъдат положителни хора, да съумяват със познания и умения и на всички места, където и да се намират, да носят в сърцето си своето учебно заведение. Поднесоха се цветя и приветствени адреси от Министъра на образованието, Областна администрация, РУО, Училищно настоятелство, Икономически университет и други Гости бяха някогашни шефове, учители, възпитаници на гимназията и родители.



След това настъпи и кулминационната точка - театрална режисура, отдадена на патрона Георги Стойков Раковски. Участниците в нея - учители и възпитаници от гимназията бяха дълго приветствани.

В празничния ден бяха отправени най-искрени пожелания към всички - сегашни и някогашни възпитаници, учители, чиновници и сътрудници - за здраве, мощ и ентусиазъм.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР