Варненката още преди ден обяви, че е свободна и няма

...
Варненката още преди ден обяви, че е свободна и няма
Коментари Харесай

Любовта на Гери-Никол и Капо Верде - скалъпен пиар в полза на рапъра


Варненката още преди ден разгласи, че е свободна и няма мъж до себе си. Цялата любовна история сред двамата се оказала плод на ловък пиар ход на мениджърите им. Младите реализатори в продължение на месеци поддържаха мълвата, че са влюбени до уши и даже плъзна слух, че по Нова година ще се женят.

Оказа се, че освен нямат такива проекти, само че и даже не са гаджета. „ Мариян не желае да приказва за връзката си с Гери. Заедно са от няколко месеца и още не желаят да дават интервюта”, сподели мениджърът на рап триото „ БНР” чийто член е и Верде, преди няколко месеца.
Историята за връзката им се оказа пиар в интерес на Мариян, за който публиката до този миг по този начин и не беше чувала, написа „ България днес”. „ Гери в никакъв случай не е била освен това от другарка с момче като Мариян. Всичко потегли, когато взеха решение да си създадат дружно татуси. Медиите взеха решение, че има нещо сред тях и ги оповестиха за двойка.
Гери не отхвърли от учтивост, тъй като са си в действителност близки, само че не и двойка. Общо взето, придаде малко звезден искра и популярност на групата на Мариян”, споделя другарка на русото прелъщение.
На варненката обаче очевидно й писна да се прави на гадже на артиста и реши да каже истината.

В последното си изявление тя призна „ С Мариян сме доста положителни другари. Не прекрачваме тази граница. Не сме гаджета. Нямам другар. В момента избирам да се развъртвам като актьор. Чувствам се добре и съм щастлива, само че не поради мъж”, сподели още изпълнителката на „ Готина и луда”.
И с цел да бъде циркът цялостен, рапърът се оказа привързан с друго момиче, което изобщо не било щастливо, че в името на славата би трябвало да търпи измислената спекулация на гаджето си с Гери.

Брюнетката е на отмора дружно с Мариян и останалите от БНР в Дубай. И не се сдържа да пусне фотография на компанията, с цел да разсее всевъзможни подозрения кое е гаджето на Капо Верде в действителност.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР