Варненката, която е подсъдима за убийството на съпруга си, ще

...
Варненката, която е подсъдима за убийството на съпруга си, ще
Коментари Харесай

Кой Го Позволи! Поставената Под Домашен Арест Анита Мейзер Ще Се Подвизава Във Вип Брадър!

Варненката, която е подсъдима за убийството на брачна половинка си, ще взе участие във ВИП Брадър.

С изявата си в паметното шоу тя ще сложи казус в историята му. Анита Мейзер ще се появи в Къщата, съпровождана от двама служители на реда. Те ще бдят непрекъснато над нея и ще следят всяка нейна крачка, написа Хот сцена, базирайки се на „ Таблоид “.

След две години в пандиза, Анита беше пусната на независимост против парична гаранция в размер на 5 000 лева Магистратите присъдиха на миската 4,5 години отнемане от независимост поради гибелта на нейния брачен партньор Николай Димов.

Изявата на Мейзер в известното издание към този момент е доказана. Тя е подписала контракт с продуцентите. Интересното е, че получи хонорара на Памела Андерсън.

Под покрива на Къщата и различен път са се подвизавали изпечени нарушители. Веселин Данов, който получи присъда за противозаконна активност и разпространяване на неразрешени вещества, се изявяваше в първите сезони на формата.

Още един участник в риалитито – бат Сали размени Къщата със пандиза. Той беше вкаран зад решетките поради подправяне на документи, добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР