Варненката Елена Попова била в спа комплекса с момиченцето си,

...
Варненката Елена Попова била в спа комплекса с момиченцето си,
Коментари Харесай

Нов Кошмар С Джакузи-Убиец В Български Хотел! Засмука Крака На Детенце И Стана Страшно!

Варненката Елена Попова била в спа комплекса с момиченцето си, своя другарка и нейното дете на 28 октомври, заяви Нова телевизия.

Двете майки и децата употребявали джакузито, когато момиченцето на Елена почнало да пищи.

" Детето ми седеше против мен и искаше да пристигна при мен. Когато пресече джакузито и ме хвана за ръката, стартира да пищи и плаче, че нещо го е порязало. Аз незабавно го подвигнах и видях, че целият десен крайник в частта на пръстите беше в кръв и висеше месо. Бях ужасена и в ступор ", споделя Попова.

Майката незабавно почнала да вика за помощ, само че в спа зоната не е имало избавител, нито здравно лице. Приятелката й хукнала да търси помощ, до момента в който Елена се опитвала да спре кръвта и да помогне на дъщеричката си.

" Всъщност никой не ни оказа помощ. Единствено пристигна един мъж, който евентуално е избавител. Той мина около нас и ни сподели, че на рецепцията има аптечка. Само служителката на рецепцията ми оказа помощ, като ми даде риванол, с цел да превържа детето си ", добавя Елена Попова.

Оказало се, че палецът на крайници на момиченцето е съществено раздран. Липсвал и част от нокътя.

От хотелския комплекс отхвърлят контузията да е получена поради нередовност на джакузито.

" Детето има порязване на пръстчето. Наш чиновник се е намесил, промил е мястото и е поставил пластир. Имаме здравно лице и в случай че положението на детето е било толкоз неприятно, майката е индивидът, който преценя какво да направи. Но това не може да е от джакузито ", съобщи шефът на комплекса Димо Атанасов.

Майката на потърпевшото дете е извадила медицински свидетелства и е подала тъжба в Комисията за отбрана на потребителите. Оттам оповестиха, че следва да извършат инспекция по случая на място.

На 25 февруари 4-годишната Изабела получи голям брой контузии и разкъсвания на тънките вътрешности, откакто бе засмукана от помпа в джакузито на хотел " Адмирал " в курорта Златни пясъци. Заради погълнатата вода момиченцето разви и респираторна пневмония. То претърпя две животоспасяващи интервенции и бе сложено в изкуствена кома, само че лекарите съумяха да го изведат от нея. След едномесечно лекуване момиченцето бе изписано от болничното заведение, само че медиците предизвестиха, че възобновяване й ще е дълго и предстоят още интервенции.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР