Варненката Бриана Петрова е актуалната Мини мис Свят. Тя спечели

...
Варненката Бриана Петрова е актуалната Мини мис Свят. Тя спечели
Коментари Харесай

Третокласничка от Варна стана Мини мис Свят

Варненката Бриана Петрова е настоящата Мини мис Свят. Тя завоюва златната корона преди дни в интернационалния конкурс, провел се в Солун, Гърция.

Бриана е родена на 16 юли 2009 година във Варна. Ученичка е в 3-ти клас в СУ " Гео Милев ".

Наричат я детето знамение, тъй като с изключение на с хубост, поразява и с гении. Започва да свири на пиано на 4-годишна възраст в школа " Ритъм и тон " с живописен началник Наталия Стойнева. Явява се на доста национални и интернационалните състезания, където печели влиятелни награди като лауреат 1-ва степен (Белград, Хърватска, Испания, Австрия, Черна гора и др.).

На 6 години стартира да танцува латиноамерикански танци в КСП " Кристал " - Варна, с който взе участие в доста национални и интернационалните състезания, както самостоятелно, по този начин и с колегата си Ники Джамбазов, с който завоюват златни медали, освен в тяхната възрастова група, само че и при по-големите. Освен с пиано и танци се занимава и с поп и джаз пеене във Фондация " Звезди на изкуството " с вокален възпитател Мила Маврова, където също печели доста влиятелни награди. Член е в клуба на " Успелите деца на Фондация Бербатов ".

Малката Бриана към този момент взе участие и в благотворителни планове и дела за децата в неравностойно състояние " Системата ни убива ", със съдействието на Габи Шкодрова. Въпреки нежната си възраст досега има завоювани 50 златни медала, 3 сребърни, 3 бронзови и доста купи. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР