Варненка създаде мартеници в човешки ръст, за да зарадва малки

...
Варненка създаде мартеници в човешки ръст, за да зарадва малки
Коментари Харесай

Варненка направи Пижо и Пенда в човешки ръст, сложи им торбичка с чесън да гонят злите сили

Варненка сътвори мартеници в човешки растеж, с цел да зарадва дребни и огромни, които пожелаят да си създадат безвъзмездна фотография за спомен с тях, научи Varna24.bg.

Медията ни ви е срещала с Кристина Мързакова преди време като майка на две прелестни момчета, които популяризираха Варна и страната в шахматни шампионати. 

Освен горда майка на първенци обаче, Криси е човек с огромно и положително сърце, талантлив създател със златни ръце, който провежда базари в поддръжка на деца със здравословни проблеми, интензивно взе участие в групата " Купи подарък от майка на дете с увреждане ", влага доста сила в поддръжка на благородни дела и инициативи. 

Последният шедьовър на сръчната и надарена варненка е мартеница с човешки растеж, която към този момент може да бъде забелязана до оградата на Търговската гимназия във Варна.

Самата майсторка кани всички, които желаят да се снимат с творбата й, да го създадат изцяло гратис.

" Ако позволите да ви покажа моята горделивост! Над 9 км прежда, към 85 чилета прежда и голяяямо задоволство! Пижо има овчарска торбичка, гети, пояс и плетен елек, връзка чесън да гони неприятните въздействия, а Пенда си има елече, красива престилка и коса от мериносова вълна! ", споделя във фейсбук чаровната варненка.

Всеки, който желае да се порадва на творбата й, както и да си купи неповторими мартенички за идния празник, може да я открие на щанда й в центъра на Варна до Търговската гимназия " Г. Ст. Раковски ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР