Варненка пое кампанията за запълването на уличната библиотека “Рапана с

...
Варненка пое кампанията за запълването на уличната библиотека “Рапана с
Коментари Харесай

Започва кампания за запълването на уличната библиотека “Рапана” във Варна

Варненка пое акцията за запълването на уличната библиотека “Рапана ” с книги. Със събитие, основано в обществената мрежа “Фейсбук ”, тя подтиква своите съграждани да донесат книги или списания Всеки, който желае да донесе книги, може да го направи на 22 юли от 10:30 часа на входа на Морската градина. Ето какво още написа тя: Започвам акция за запълване с книги на библиотека “Рапана ”, съобщи Нова Варна.

Всеки,който желае, може да се включи,като донесе книга или списание. Няма значение какъв брой остарели и употребявани са, всеки има в къщи остарели книги. Уличната библиотека и зона за четене беше открита лятото предходната година и бързо разграбена. Нищо че и сега има такава възможност, пускам тази акция.

Нека погледнем и от позитивната страна – има доста хора,които не могат да си разрешат закупуването на книги или платят годишната такса са библиотека.Морската градина е цялостна и с доста възрастни хора,които са от поколението,което към момента чете …Затова в случай че решите заповядайте в неделя 22.07 да запълним даже и малко тази красива библиотека! И споделете събитието в случай че желаете. Благодаря Ви! Припомняме, че уличната библиотека и зона за четене беше открита лятото предходната година и бързо беше разграбена.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР