Варненка пое кампанията за запълването на уличната библиотека “Рапана с

Варненка пое кампанията за запълването на уличната библиотека “Рапана с ...

Започва кампания за запълването на уличната библиотека “Рапана” във Варна.Варненка пое кампанията за запълването на уличната библиотека “Рапана” с книги. Със събитие, създадено в социалната мрежа “Фейсбук”, тя подтиква своите съграждани да донесат книги или списания Всеки, който иска да донесе книги, може да го направи на 22 юли от 10:30 часа на входа на Морската градина. Ето какво още написа тя: Започвам кампания за запълване с книги на библиотека “Рапана”, предаде Нова Варна.

Всеки,който желае, може да се включи,като донесе книга или списание. Няма значение колко стари и използвани са , всеки има в къщи стари книги. Уличната библиотека и зона за четене беше открита лятото миналата година и бързо разграбена. Нищо че и в момента има такава вероятност, стартирам тази кампания.

Нека погледнем и от положителната страна – има много хора,които не могат да си позволят закупуването на книги или платят годишната такса са библиотека.Морската градина е пълна и с много възрастни хора,които са от поколението,което все още чете …Затова ако решите заповядайте в неделя 22.07 да запълним дори и малко тази красива библиотека! И споделете събитието ако желаете. Благодаря Ви! Припомняме, че уличната библиотека и зона за четене беше открита лятото миналата година и бързо беше разграбена.

Източник: petel.bg