Варненецът Пьотр Нестеров (ТК Черно море Елит, Варна) е част

...
Варненецът Пьотр Нестеров (ТК Черно море Елит, Варна) е част
Коментари Харесай

Пьотр Нестеров от Черно море-Елит влезе в  отбора на ITF до 18 г. Играе в Парагвай и Бразилия

Варненецът Пьотр Нестеров (ТК " Черно море Елит ", Варна) е част от тима на ITF до 18 годишна възраст.

От 21 до 26 Нестеров взе присъединяване в подготвителен лагер в Парагвай. От през днешния ден Пьотр пък стартира присъединяване си на шампионат за юноши от първа категория на ITF столицата на Парагвай – Асунсион. След това Нестеров ще вземе присъединяване на два мощни шампионата в Бразилия (Порто Алегре и Крисиума).

Инициативата за тимовете на ITF е финансирана от фонда за развиване на Гранд шлем страните. Избирането на състезатели в влиятелния тим става допустимо с покриването на редица критерии от тяхна страна и от страна на БФТенис. Това следващо самопризнание за младите ни гении се случва с помощта на положителната работа на управлението и цялата Българска федерация по тенис. Участието в тези тимове е изключителна опция за младите тенисисти да пътуват до висококачествени юношески шампионати, под управлението на публични треньори на ITF и Тенис Европа. Всички разноски са покрити от Фонда за развиване Grant Slam.

И през през предишния сезон Нестеров продължи с превъзходното си показване и реализира доста съществени триумфи. Пьотр завоюва три трофеи на сингъл на шампионати от ITF за юноши и девойки. Той победи с трофея на шампионата от трета категория на ITF в Цавтат (Хърватска). Също по този начин стана двоен първенец на шампионата от четвърта категория на ITF в Скопие (Македония), и завоюва купата на сингъл на различен шампионат от пета категория в македонската столица. В тандем със Симеон Терзиев (ТК " Диана ", гр.София) е първи по двойки на шампионата от второкласен на ITF в Хайфа (Израел). Двамата с Терзиев завоюваха и второ място по двойки на шампионата по тенис за мъже от серията " Фючърс " на ITF в Бургас.

Нестеров приключи на влиятелното пето място на сингъл на европейското персонално състезание в Москва, а също е пети в Европа по двойки в тандем с Иван Пенев.

Пьотр е троен първенец (сингъл, двойки юноши и смесени двойки) от Държавното персонално състезание за намерено до 16 година през предходната година. С тима на България завоюва две седми места на европейските зимни и летни отборни купи.

Припомняме, че през 2018 година Нестеров беше определен за най-хубав тенисист на Европа до 16 годишна възраст. Тогава той завоюва Мастърса на най-хубавите осем тенисисти на остарелия континент до 16 година Личен треньор на Пьотр е Кристиан Илиев.

През лятото на предходната година Адрияно Дженев, Илиян Радулов, Виктор Марков и Александра Габровска бяха част тима на ITF и Тенис Европа до 14 годишна възраст. Динко Динев и Катерина Димитрова пък бяха част от тимовете до 16 година

В началото на предходната година Антъни Генов беше част от тима на ITF до 18 година за шампионати в Съединени американски щати и Мексико.

През 2018 година Гергана Топалова, Адриан Андреев, Катерина Димитрова, Антъни Генов и Динко Динев също участваха в тимовете на ITF и Тенис Европа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР