Варненец е регистрирал близо 1000 касови бележки, за да участва

...
Варненец е регистрирал близо 1000 касови бележки, за да участва
Коментари Харесай

Варненеци сред най-активните в лотарията на НАП с касови бележки

Варненец е записал близо 1000 касови бележки, с цел да взе участие в томболата на Национална агенция за приходите. Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите продължава да набира известност. Над 1 млн. касови бележки на стойност над 17 млн. лева . се състезават за награди. Близо 56 000 са към този момент записаните бележки от ПОС терминал.

Всеки регистриран консуматор в Лотарията на Национална агенция за приходите може да вкарва касови бележки посредством мобилното приложение на Агенцията. Фискални бонове могат да бъдат регистрирани и посредством телефона на Национална агенция за приходите 0700 18 700. Обаждането е на цената на градски диалог от стационарен телефон или съгласно тарифния проект на мобилните оператори, написа Дарик Варна.

Варненци  са записали от старта на Лотарията 69674 касови бележки, като цената на закупените от тях артикули и услуги е в размер  на 1903726.45 лв.. Най-активния участник досега е записал 988 касови бележки.

Национална агенция за приходите регистрира и взрив на сигнали за неиздаване на касови бележки от неточни търговци. Обектите ще бъдат тествани от данъчните посредством осъществяване на контролни покупки, параленост на касовата наличност с регистрираните обороти, следене на  заплащанията и отразяването им в касовата книга на обектите. От НAП обръщат внимание, че издаването на касова записка е наложително при заплащане в брой, когато се продава стока или услуга, без значение дали това става в търговски обект или на сергия. Сигнали за неиздаване на касови бележки могат да се подават непрекъснато на имейл [email protected]  или на телефона на Национална агенция за приходите 0700 18 700.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР