Върнаха куче на стопаните му след цели 12 години. Зоуи

...
Върнаха куче на стопаните му след цели 12 години. Зоуи
Коментари Харесай

Върнаха куче на стопаните му след 12 г. Зоуи – захвърлeна в пустошта!

Върнаха куче на стопаните му след цели 12 години. Зоуи била открита захвърлена, в пуста околност, наоколо до град Стоктън в Калифорния.

Животното, което изглеждало болно и остаряло, било видяно от локални поданици, които съобщили за него в полицията. Когато сканирали чипа на Зоуи се оказало, че тя е в неизвествост от далечната 2010 година.

" Не чаках това да се случи, в действителност съм щастлива ", споделя стопанката на кучето Мишел. То изчезнало за толкоз дълго време, че компанията, която управлява чипа, го оповестило за мъртво още през 2015 година.

Офицер Брандън Левин, който сканирал устройството на Зоуи, намерил данните за контакт на Мишел от компанията производител, а за благополучие мобилният й номер още бил деен, оповестява BBC.

" Кучето беше в цялостен потрес ", споделя офицер Брандън Левин, който добавя, че то било изхвърлено от пикап. След като се свързал със стопаните се разкрило повече и за историята на възрастното към този момент куче.

То било намерено на 60 благи от вкъщи си и изчезнало през 2010 година от град Лафайет.

" Взехме нея и сестричката й от разплодник, когато бяха на по 6 месеца. Зоуи живя при нас още половин година ", споделя Мишел.

" Веднъж отидохме до магазина за 20 минути, а когато се върнахме нея я нямаше. Щастлива съм, че тя се върна при нас, ще я излекуваме и ще може умерено да изживее остатъка от живота си ".

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР