Върнах си самочувствието, след като участвах в конкурс за бради

...
Върнах си самочувствието, след като участвах в конкурс за бради
Коментари Харесай

Тя Се Харесваше С Брада Като На Поп, Но Най-Накрая Срещна Любовта На Живота Си! Супер Видео!

„ Върнах си самочувствието, откакто участвах в конкурс за бради и го завоювах. Приех се такава, каквато съм. Единствено ми тежеше, че нямам мъж до себе си ", споделя Беър.

Отчаяна, че няма да може да открие същинската обич, тя разгласила пост в обществените мрежи, че си търси половинка. И по този начин срещнала 45-годишния Тобиас Бредик. Любовта пламнала от пръв взор. В началото Тобиас дори се тормозил, че Литъл Беър няма да го хареса.

„ Тя постоянно е била толкоз същинска и любяща. Не е подправена. Тя е индивидът, с който желая да пребивавам ", безапелационен е Бредик. Сега двамата са женени, само че и поддържат полиаморна връзка с няколко сътрудници, които са наясно за съществуването на останалите.

„ Не си мислете, че ни е елементарно. Когато излизаме, всички ни зяпат, слушам обиди зад тила си. Има хора, които ни снимат скрито, с цел да ни се подиграват в обществените мрежи. Много ме боли, само че съм щастлива, че срещнах брачна половинка си ", не крие брадатата жена. „ Когато сме на обществено място, тя доста се тормози. Но аз просто ѝ споделям: Ела, целуни ме! “, изяснява Тобиас.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР