Varna24.bg Продължава акцията по издирване на едно от двете децата, които

...
Varna24.bg
Продължава акцията по издирване на едно от двете децата, които
Коментари Харесай

Шефът на Пристанищна инфраструктура: За инцидента на варненския вълнолом са виновни родителите

Varna24.bg Продължава акцията по търсене на едно от двете децата, които в сряда паднаха в морето от варненския вълнолом. Тялото на другото момче беше открито от водолази през вчерашния ден.

Хора в региона споделят, че вълноломът е рисков и би трябвало да се ремонтира. По думите им оборудването е разрушено, стърчат арматури, а осветлението не работи.

Въпреки това, съгласно шефа на Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура " Ангел Забуртов, съществена виновност за трагичния случай имат родителите, " които разрешават на деца, които не могат да вземат независимо решения, да се разхождат сами на 5 бала неспокойствие ".

" Мястото и оборудването е вълнолом, етимологията е да разрушава вълните. Разходките по вълнолома са непряк резултат ", акцентира той в ефира на bTV.

 

По думите му е невероятно да се сложи предпазен парапет на първото ходило. Трябва ли въпреки всичко да се ограничи достъпа? " След като за 110 година докарахме обществото до равнище да го образоваме за заплахата при 5 бала неспокойствие, може би това би трябвало да се направи ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР