Varna24.bg Полицейско присъствие и в тъмната част на деня, мобилни камери

...
Varna24.bg
Полицейско присъствие и в тъмната част на деня, мобилни камери
Коментари Харесай

Камери, полиция и мобилен кантар на пътя на смъртта в Айтос! Обещаха и обход!

 Varna24.bg Полицейско наличие и в тъмната част на деня, мобилни камери в патрулните коли, както и една стационарна. Ще бъдат конфигурирани мобилни кантари още през този уикенд. Това бе дадено през днешния ден пред жителите на Айтос през днешния ден след следващата покруса, която сполетя града преди седмица, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Давам уверението, че ще се откри най-правилното решение, с цел да се приключи това безумство, което се случва по пътищата на България. Министерство на регионалното развитие има нужната експертиза с цел да завърши това, което жителите на Айтос желаят - обходен път. Вероятно това е най-хубавото решение, само че това няма как  да се случи с магическа пръчка. Това ще се случи към верния метод като се съблюдават всички написани правила ", сподели пред събралите се заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Граматиков, само че без да даде конкретика по кое време ще бъде изпълнен предстоящият от айтозлии обход на града.  

" След изработен разбор сме взели решение да сложим 1 стационарна камера на пътя преди Айтос ", даде обещание от своя страна шефът на ОД на МВР  - Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР