Varna24.bg По случай последния ден от лятната ваканция, Детски кът -

...
Varna24.bg
По случай последния ден от лятната ваканция, Детски кът -
Коментари Харесай

Децата на Варна се сбогуват с ваканцията в Морската градина

Varna24.bg По случай последния ден от лятната почивка, Детски ъгъл - Варна /Морска градина/ провежда огромен празник на който са поканени всички деца на град Варна.

Събитието ще стартира тъкмо в 11:30 пред езерцето с лодките в парка. Специален посетител ще бъде фокусника Арсен. Той ще показва най-новите си фокуси който е събрал от многочислените си визити по света.

Зайчета, гълъби, катерички ще изчезват и ще се появяват под ръцете на огромния маг. Арсен ще извърши и непокътнатия си номер - говорещото радио.

В 12:00ч. ще стартира състезанието за детска рисунка на асфалт или с пастели на блокче А4. Всеки участник ще получи талони за безвъзмездни игра в Детски кът-Варна по атракционните.

Участниците ще бъдат разграничени на няколко възрастови групи: до 5 години, от 5г. до 8г., от 8г. до 11г., от 11г. до 15г. и 15 +. Участниците ще имат 30 минути да прeтворят в рисунка концепциите си на тематика "Моят парк за игра ".

Специално жури ще оцени рисунките и в 17:00ч. раздаде награди на най-хубавите! Многобройните премиите са подсигурени от Детски ъгъл - Варна. Награждаването ще се извърши в 17:00ч. като уредниците афишират само изискване: Участник който не участва на награждаването, губи премията си и тя отива в идващия събрал най-вече точки съгласно журито.

През целия 14 септември в Детски кът- Варна провежда доста игри и занимания за децата, които желаят да изпратят последния ден от ваканцията. Вход свободен за събитието. Детски кът- Варна е подсигурил и материалите за изобразяване за всички деца. Очакваме Ви да се забавляваме и играем!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР