Varna24.bg Още една кола е пропаднала в незатворена шахта на ремонтирана

...
Varna24.bg
Още една кола е пропаднала в незатворена шахта на ремонтирана
Коментари Харесай

Майка с две деца пропадна с колата си в шахта в Пловдив

 Varna24.bg Още една кола е пропаднала в незатворена шахта на ремонтирана в границите на Водния план улица, алармираха читатели на Plovdiv24.bg .

Инцидентът е станал пред учебно заведение " Райна Княгиня " през днешния ден. Автомобилът е ръководен от майка, която водела децата си на учебно заведение малко преди 8,00 часа. При пропадането колата е спукала контейнер и горивото се е разляло.

" Това беше супер изненадващо за мен. В момента, в който докарах децата на учебно заведение, внезапно колата пропадна в дупка, която по този начин и не можах да видя, че съществува като такава. Пред учебното заведение имаше десетки коли и нямаше по какъв начин да избегнеш дупката. От резервоара изтича бензин. Детето се удари, разплака се. Аз се тормозих доста ".

Водачката споделя, че от улицата, от която е влезнала с колата, не е имало никакви забранителни и предупредителни знаци. Полицейски екип е дошъл на местопроизшествието след повече от 30 минути. Жената изчаква Пътна помощ да изтегли колата поради пробития контейнер. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР