Varna24.bg Майка и син живеят като във филм на ужасите по

...
Varna24.bg
Майка и син живеят като във филм на ужасите по
Коментари Харесай

Семейство живее на Бунарджика като във филм на ужасите по Стивън Кинг

 Varna24.bg Майка и наследник живеят като във филм на ужасите по Стивън Кинг, поради големи дървета, които хвърлят злокобна сянка върху прозорците на къщата им, а през лятото до тях се развъждат змии и оси-мутанти. Мястото е центъра на града под тепетата или по-точно Бунарджика в Пловдив. 

Бисерка Стоилова и синът й населяват наследствена къща на улица " Поручик Д. Величков ". От години се борят с институциите с молба да бъдат подкастрени дърветата, които се намират в зарязан общински парцел до дома им. Семейството има решение от кмета на регион " Централен " отпреди 3 години, само че до този миг никой от Оперативна програма " Чистота " или Оперативна програма " Градини и паркове " не е почистил мястото. 

" Това е остарял бъз и когато дърветата са раззеленят се образува пелена пред прозореца ми и нямаме въздух и светлина, а синът ми е онкоболен. Ако ние решим да ги режем, надлежно ще ни глобят ", описа Бисерка пред кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Три пъти вървях до общинските предприятия и всякога ми споделят, че в този момент не може, че идвали празници, нямало хора или били в отпуск ", показа синът на Бисерка. 

Служителка от отдел " Екология " към Общината им обещавала за всеки идващ месец, че ще си свършат отговорностите и по този начин са минали три години. 

" Жената, която живее до нашата къща и има прозорци към парцела. е виждала и змии. Идвали са хора, които режат дървета по улица " Волга ", на една минута път са, моли ли сме ги, само че те не идват ", разяснява още обезпокоената жена.

Рай.-кметът Стаменов е подходил с схващане и е извършил всичко, което е зависило от него, само че за какво чиновниците към общината не са реагирали по никакъв метод, остава цялостна тайнственост.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР