Varna24.bg За бъркотия с паркирането по новоремонтираната улица Бдин, алармира

...
Varna24.bg За бъркотия с паркирането по новоремонтираната улица Бдин, алармира
Коментари Харесай

Грешен знак обърква шофьори по ул. Бдин

Varna24.bg За неразбория с паркирането по новоремонтираната улица " Бдин ", сигнализира четец на Varna24.bg .

Знакът, указващ престоя и паркирането е подложен на неверното място. Така съгласно маркировката за " синя зона ", която на моменти е изтрита поради преасфалтиранто, водачите могат да паркират в ляво по улицата, а знакът е комплициран в дясно. От страната на маркировката пък стои знак, който демонстрира, че там работи техническо средство вид " паяк ". 

Ако съблюдават закона водачите би трябвало да паркират съгласно напътствията на поставените знаци. Варненци обаче са към този момент " дисциплинирани " от новите правила на зоната и прецизно си паркират върху начертаната маркировка. 

Наскоро по информация на читатели ви информирахме за отводнителна шахта по ул. " Бдин ", в която работещите по улицата са изсипали строителни боклуци. По този мотив получихме следното конкретизиране на публицистичната ни поща от човек, работещ по пътната права:

" Шахтата не е " оставена ", а се чакаше асфалтовата група с цел да може да инсталират и капака на шахтата, всички отпадъци са изчистени освен от шахтата, само че и от улицата, асфалтирана е, паветата и бордюрите са подредени и е изметена от мото-метла. Емулсирахме мястото за асфалт, след асфалтирането отново мина мото-метла ", показа работещият на обекта, който изпрати и голям брой фотоси, които можете да видите в галерията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР