Varna24.bg.За 12 ч. е предвидена церемония в Професионалната гимназия Иван

...
Varna24.bg.За 12 ч. е предвидена церемония в Професионалната гимназия Иван
Коментари Харесай

Поредни ремонти на варненски училища стартират днес с първи копки

Varna24.bg.

За 12 ч. е планувана гала в Професионалната гимназия " Иван Богоров ".

Ремонтът на двете учебни заведения е финансиран от Оперативна стратегия " Региони в напредък ", а общата стойност на плана е 2,8 млн. лева

Припомняме, че алегорична първа копка бе направена през вчерашния ден за ремонт на VII СУ " Найден Геров “  и Първо ОУ " Св. Княз Борис " I във " Владиславово ".  Дейностите са по план " Модернизация на просветителната инфраструктура на територията на град Варна “ по Оперативна програма " Региони в напредък “. Проектите са финансирани със 100% безплатна финансова помощ – по 16, 3 млн. лева за всяко учебно заведение. Целта е увеличаване каузи на обновената и осъвременена общинска просветителна инфраструктура и основаване по-добри условия за образование за деца и младежи.

Миналата седмица бе разгласен формален старт и на ремонта на СОУ " Димчо Дебелянов “. Трите учебни заведения са част от капиталовата стратегия на Община Варна за създаване на съвременна просветителна инфраструктура.

" Ще създадем всичко допустимо строителните действия да приключат до началото на новата образователна година “, увери Лилия Христова, шеф на дирекция " Образование и юношески действия “ и началник на плановете. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР