Varna24.bg Във Варна започнаха снимките на филма, посветен на легендата

...
Varna24.bg Във Варна започнаха снимките на филма, посветен на легендата
Коментари Харесай

Във Варна започнаха снимките на филма за Наим Сюлейманоглу, затвориха улица

 Varna24.bg Във Варна започнаха фотосите на кино лентата, отдаден на легендата на щангите Наим Сюлейманоглу, видя кореспондент на Varna24.bg .

Снимките са в Археологическия музей, а за реализацията на фрагментите има към 130 статисти, най-вече мъже на възраст сред 20 и 60 години. За фотосите бе затворена и улица " Антим I-ви ".

20-годишният артист Хаят Ван Ек извършва ролята на починалия именит щангист Наим Сюлейманоглу. Филмът е подготвян от турски екип.

Младежът се приготвя за ролята на Наим като тренира щанги под управлението на брата на Наим - Мухаррем Сюлейманоглу. Във кино лентата той ще играе със синьото трико на Наим, с което го помнят милиони фенове и фенове по света.

Продуцентската компания Студия за цифрови изкуства ще осъществя кино лентата със заглавие " Джобният Херкулес: Наим Сюлейманоглу ".

Продуцент е Мустафа Услу, чийто финален филм за една от звездите на турската музика Мюслюм Гюрсес бе гледан от рекорден брой фенове. Режисьор на кино лентата е Йозер Фейзиоглу, а съветник е братът на Наим Мухаррем Сюлейманоглу, също щангист и треньор, пръв асистент на брат си приживе.

В продукцията са ангажирани известни турски артисти. Ролята на бащата на Наим е поверена на артиста Йеткин Дикинджилер, прочут реализатор и в турските сериали. В ролята на майката на Наим ще се превъплъти Селен Йозтюрк. Ролята на първия треньор на Наим, роденият в България щангист Енвер Тюркилери, който се изселва в Турция през 1989 година, ще бъде поверена на Гюркан Уйгун.

Исмаил Хаджъоглу, Угур Гюнеш, Ренан Билек и други известни турски реализатори са включени в изпълнителския състав. Те ще пресъздават персони, свързани с живота и кариерата на Наим на подиума, в активността му в турските и интернационалните спортни институции. Филмът ще бъде сниман в България, Турция и Азербайджан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР