Varna24.bg Варненец и приятелката му са били нападнати от група

...
Varna24.bg Варненец и приятелката му са били нападнати от група
Коментари Харесай

Пребиха зверски варненец и приятелката му на пътя! Търсят биячите!

Varna24.bg Варненец и приятелката му са били нападнати от група млади мъже с BMW и свиреп пребити, научи Varna24.bg .

За медията ни потърпевшите споделиха, че всичко почнало на бензиностанция във Варна малко след 14 часа на 16 януари, където се засекли с нападателните младежи. Те посочили междинен пръст на момичето, а то отвърнало на жеста. След това последвало гонене.

Ето какво показа младият мъж, който приканва очевидци на случилото се да му оказват помощ, с цел да открие нападателите си:    

Моля помогнете!!! До всички неволни очевидци на нападението над мен и приятелката ми! Вчера /16 декември / в 14.30ч. на червен светофар на бул. " В. Левски " във Варна, наоколо до заведението " Риана " бяхме застигнати от мрачно сиво BMW 5-ца Е60 с рег. номер В 7715. От него излязоха няколко момчета, към 20 - 30-годишни, едното счупи с железен бокс шофьорското стъкло, след което ми нанесе удар в лицето. Шурна кръв и към този момент нищо не виждах. Измъкнаха ме от колата и започнаха да ме удрят и ритат. Едното от момчетата се обърна и нанесе удар в лицето в лицето на приятелката ми с железен бокс и й счупва 3 зъба. Тя изпадна в безсъзнание и тогава биячите очевидно удовлетворили нагона си за кръв изчезнаха бързо в насрещното придвижване. 

От през вчерашния ден са пуснати за общодържавно търсене.

Имаме информация, че колата им е засичана в кв. " Трошево " във Варна.

Моля, в случай че някой има информация за местоположението на колата, или видео (снимки) от побоя да ми написа. Разбрахме от проверяващите служители на реда, че е подаден сигнал и изпратени фотоси от наш съзнателен съгражданин, за което сърдечно благодарим!

Нека спрем експанзията на пътя!

Моля споделяйте, тъй като това може да се случи на всеки кротичък жител и по този начин злосторниците ще схванат, че сходни зверства няма да останат НЕНАКАЗАНИ!!!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР