Varna24.bg В момента Районен съд-Пловдив гледа искането на прокуратурата за

...
Varna24.bg В момента Районен съд-Пловдив гледа искането на прокуратурата за
Коментари Харесай

Тези са двамата помагачи на убития край Болярино крадец!

 Varna24.bg В момента Районен съд-Пловдив гледа настояването на прокуратурата за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на двама мъже, привлечени като обвинени за опит за кражба от плантация край с. Болярино, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Става дума за Ангел Иванов и Ангел Галчев.

Спрямо Галчев, на 28 година, е повдигнато обвиняване за това, че на 11 май 2019 година, в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, направил опит за кражба на селскостопански животни – две крави, от фермата на Димитракис Пирилис, на 60 година, като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив, след прелиминарен сговор с Иванов, на 28 година, и с умрялото лице П.Г., на 30 година,  - закононарушение по член 196 алинея 1 т.2 във.вр. чл.195 алинея 1 т.4 и т.5 във вр. член 194 алинея 1 във вр. чл.29 алинея 1 б. А във вр. член 18 алинея 1 от Наказателния кодекс

Спрямо Иванов, на 28 година е повдигнато обвиняване за това, че на 11 май 2019 година, в землището на с. Болярино, обл. Пловдив, направил опит за кражба на селскостопански животни – две крави, от фермата на Пирилис, на 60 година, като действието е осъществено в изискванията на повторност, след прелиминарен сговор с Галчев, на 28 година, и с умрялото лице П.Г., на 30 година -  престъпление по член 195 алинея 1 т. 4,5,7 във вр. член 28 алинея 1 във вр. член 18 алинея 1 от Наказателния кодекс.

До момента Галчев е осъждан с 9 влезнали в действие правосъдни акта /по 8 от тях обвиняването е било за кражба и по 1 за грабеж/, като е излязъл от пандиза през септември 2018 година Той е бил наказан на " отнемане от независимост “ за период от две години и осем месеца за обири на крави от разнообразни притежатели, измежду които и от притежателя на фермата Пирилис. Иванов е осъждан два пъти за закононарушения срещу собствеността - обири.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР