Varna24.bg.Той обясни, че до лятото основните пътни възли от Левски

...
Varna24.bg.Той обясни, че до лятото основните пътни възли от Левски
Коментари Харесай

Кметът каза кога приключват големите ремонти във Варна и къде предстоят нови

Varna24.bg .

Той изясни, че до лятото главните пътни възли от " Левски " ще са подготвени, само че и не подмина обстоятелството, че оспорването на оценките на парцелите при отчуждителните процедури може да забави процеса.

Градоначалникът прикани варненци за самообладание с оптимизма, че това самообладание ще си коства напъните. 

" Работи се интензивно и времето беше благосклонно. Правим всичко допустимо до началото на летния сезон главната работа по бул. " Левски " да завърши, това е едно доста огромно оборудване. Ремонтът на първият стадий от " Приморски " ще завърши доникъде на април. Навсякъде се подменят подземните връзки. След лятото ще продължим с вложенията в инфраструктурата. Предстои ремонт на бул. " Бенковски ", на " 8-ми крайморски полк " в посока " Виница ", бул. " Съборни ", имаме подготвеност да стартираме ремонта на " Народни будители " в " Аспарухово ", следва рехабилитация и по остарялата част на бул. " Левски ". Ще ги оставим за след лятото, с цел да избегнем проблемите със засиления трафик през сезона ", изясни кметът.

Той показа, че на есен стартира и ремонтът на Аспарухов мост, само че сподели, че повече информация за това ще даде министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, който ще бъде на посещаване във Варна в петък. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР