Varna24.bg Стана ясно как се е стигнало до мелето по

...
Varna24.bg Стана ясно как се е стигнало до мелето по
Коментари Харесай

Шофьор без книжка причинил мелето по Сливница, вижте как е станало всичко!

Varna24.bg Стана ясно по какъв начин се е стигнало до мелето по бул. " Сливница ", при което пострадаха трима души. От пресцентъра на полицията оповестиха за Varna24.bg , че евентуалната причина за конфликта е това, че 37-годишният лидер на лек автомобил " Сузуки " губи надзор над автомобила си, до момента в който се движи в посока центъра на града и навлиза в насрещното придвижване. Там се удря челно с лек автомобил " Мерцедес ", ръководен от 44-годишен лидер. От там сузукито се отклонява и опустошава лек автомобил " Опел ", със софийска регистрация, който е потърпевша минимум от удара. 

Стана ясно, че виновникът за злополуката е недееспособен лидер. Взета му е кръвна проба за алкохол, само че резултатите към момента не са подготвени. Той е настанен в болница с фрактура на ребра. 

Вторият потърпевш, лидерът на мерцедеса, е с фрактура на таз, а неговият сателит, на 46 години, е с по-леки контузни пострадвания. Няма заплаха за живота и на тримата потърпевши, допълниха от пресцентъра на полицията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР