Varna24.bg Смела касиерка застави нагъл крадец да разтвори връхната си

...
Varna24.bg Смела касиерка застави нагъл крадец да разтвори връхната си
Коментари Харесай

Крадци налазиха варненски магазин, смела касиерка погна единия

Varna24.bg Смела касиерка принуди безочлив апаш да разтвори връхната си дреха, с цел да й покаже какво крие в нея, показа младата жена за Varna24.bg .
Неприятният случай е от тази заран в "Моят магазин ", който се намира по пътя за "Виница ". Младата жена е сама в комерсиалния обект, когато към 8 часа влиза подозрително лице и след къс обход в магазина бързо излиза.
Час по-късно, към 9 часа, влиза втори подозрителен индивид. Лицето се насочва към щанда с алкохол и се задържа известно време там. Касиерката се усъмнява, че има нещо неправилно. Доближава до него и го моли общително да отвори якето си, с цел да й покаже дали не крие нещо там. Мъжът отваря леко дрехата си, при което тя го моли по-настоятелно да покаже какво крие. Тогава той и се разкрещява да се маха, избутва я жестоко и хуква да бяга на открито, а тя хуква да го гони. Отказва се, тъй като не може да остави магазина без надзор и се връща. 
Охранителните камери обаче са запечатали лицата на двамата нагли обирджии, които са отмъкнали две бутилки от най-скъпото уиски в магазина. 
Момичето е било единствено, на открито не е имало никой, в магазина нямало средства за самотбрана нито паник бутон. Тя показа, че това не е първият случай, при който ги обират и нееднократно са пускали тъжби в полицията, само че досега нямало резултат. И този път  тя е решена да подаде сигнал с вярата, че злосторниците ще си получат заслуженото.
Смелата дама е пуснала фотоси на двамата крадци и в обществената мрежа с вяра някой да ги разпознае и спомага при залавянето им, както и с цел да защищити други чиновници в търговски обекти от похищението им.  
Според касиерката крадците протягат ръка на най-скъпото уиски, с цел да могат след това по-лесно да го продадат. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР