Varna24.bg Скъсано въже е причината за пропадането на подемника в

...
Varna24.bg Скъсано въже е причината за пропадането на подемника в
Коментари Харесай

Скъсано въже е причината за пропадането на подемника във фирмата за автостъкла! Вижте какво каза управителят!

Varna24.bg Скъсано въже е повода за пропадането на подемника в “Тома Тодоров и синове ". Асансьорът е инсталиран преди 7-8 години, поддържа се постоянно и не е бил претрупан по време на случая. Това описа шефът на компанията Драгомир Тодоров, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

От полицията дадоха още детайлности за кошмарната преживелица. Сигнал за случая, при който елеватор, употребен за транспорт на стъкла, е паднал от височина от към 4 метра, е подаден малко преди 9 часа през днешния ден. Счупилите се стъкла са наранили трима от служащите във компанията

Пострадалите са откарани в " Спешния център " към УМБАЛ – Бургас, като е установено, че единият е с фрактура на петата на крайници, добита при рухването от височина. Другите двама с прорезни рани в региона на краката. По първични данни и тримата служащи са без заплаха за живота.

Предстои осъществяването на оглед за определяне на точните аргументи за настъпилия случай. Работата по случая продължава от чиновници на Първо Районно ръководство – Бургас.

Какво още сподели Тодоров вижте в нашето видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР