Varna24.bg С 5-колограмов чук за разбиване на бетон е ударил

...
Varna24.bg С 5-колограмов чук за разбиване на бетон е ударил
Коментари Харесай

Николай разбил черепа на баща си с 5-колограмов чук! Остава в ареста!

 Varna24.bg С 5-колограмов чук за разтрошаване на бетон е блъснал по главата съвсем смъртоносно личния си татко Николай Василев. Само отличната работа на бургаските лекари са избавили родителя му Васил от гибелта. Това стана ясно на днешното съвещание на Апелативен съд Бургас, на което бе гледана мярката за неотклонение на Николай, предава кореспондент на Burgas24.bg .  

Нападнатият от сина си мъж се възвръща сносно. Вчера е минал сполучлива интервенция. Лекарите настояват, че положението му е устойчиво и е контактен. Часове след жестокия удар обаче Васил е бил сред живота и гибелта, пристигайки в бургаската болница в кома и с тежко счуване на черепа.

Васил работи във компания " Титан " и има непрекъснат арест. Той е с чисто правосъдно минало. Припомняме, че майката на Николай в началото се призна за отговорна в убийството.  Впоследствие стана ясно, че дамата единствено е прикривала дейностите на сина си.  

Пред съда Николай промълви само, че желае да бъде пуснат под домакински арест или да заплати парична гаранция. Съдът обаче дефинира мярка задържане под стража по отношение на обвинения.

Повече вижте в нашата тематика!



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР