Varna24.bg Ремонтът на СУ Димчо Дебелянов във Варна започна днес

...
Varna24.bg Ремонтът на СУ Димчо Дебелянов във Варна започна днес
Коментари Харесай

Портних за ремонта на СУ Димчо Дебелянов: Дано изпълнителят да работи качествено и в срок

Varna24.bg Ремонтът на СУ " Димчо Дебелянов " във Варна стартира през днешния ден в наличието на кмета Иван Портних. Това е първото от общо седем учебни заведения и три детски градини, които се ремонтират по план " Модернизация на просветителната инфраструктура на територията на град Варна “ по Оперативна стратегия " Региони в напредък “. Домакин на събитието бе шефът на учебното заведение Калина Нушева, участва и ръководителят на плана Лилия Христова, шеф на дирекция " Образование и юношески действия “ към Община Варна, която по-рано даде детайлности за протичащото се пред Varna24.bg .

" Инвестициите в просветителната инфраструктура са най-важните и с най-голяма възвръщаемост в дълготраен проект. По тази причина главен приоритет за нас е одобряването на Варна като прелъстителен учебен център и основаване на оптимално положителни условия за образование на възпитаници и учители. Продължаваме работа, уповавам се изпълнителят да работи качествено и в период ", съобщи кметът Иван Портних. Той уточни още, че с изключение на постройката, ще бъдат облагородени и прилежащите пространства към учебното заведение.

Проектът планува смяна на архитектурната визия на обекта, ремонт на покрива, слагане на топлоизолация, замяна на дограма, създаване на нов физкултурен салон, благоустрояване на цялото дворно пространство, създаване на нови места за спорт и детска площадка за децата от 5 до 7 годишна възраст.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР