Varna24.bg Придвижването на пешеходците по тротоара около Младежкия дом по

...
Varna24.bg Придвижването на пешеходците по тротоара около Младежкия дом по
Коментари Харесай

Централен тротоар се превърна в кошмар за пешеходците във Варна

Varna24.bg Придвижването на пешеходците по тротоара към Младежкия дом по бул. " 8-ми крайморски полк " във Варна от месеци е същинско тестване и рисково премеждие за пешеходците, видя кореспондент на Varna24.bg

Разбитите плочки са остаряло събитие. Към него обаче се прибавиха  огражденията към ремонтираната постройка на Младежкия дом, пропаднали ями, рекламно оборудване тъкмо в средата на тротоара и ел.табло.

Всичко това, струпано в един сектор, прави безусловно невероятно прекосяването на човек в инвалидна количка или на майка с бебешка количка. Те ще бъдат принудени да слязат долу на пътното платно, където автомобилният трафик е доста претрупан и основава огромна заплаха от акцидент. Засега варненци демонстрират цялостно самообладание с вярата, че след ремонта на Младежкия дом и тротоарът ще бъде ремонтиран като прилежаща инфраструктура към осъвременената постройка. 

Това не е единственият тротоар в морската столица, който е в окаяно положение, само че е един от водещите в класацията ни за най-разбит пешеходен сектор.

Ако вие смятате, че има конкуренция, можете да ни изпратите сигнал и фотоси на публицистичния e-mail: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР