Varna24.bg По време на проведенарта в петък в Бургас полицейска

...
Varna24.bg По време на проведенарта в петък в Бургас полицейска
Коментари Харесай

Полицията в Бургас с първи подробности за мащабната акция!

 Varna24.bg " По време на проведенарта в петък в Бургас полицейска акция бяха арестувани Задържани 12 лица, на 9 от които бяха повдигнати и обвинявания.

В един от случаите са арестувани са 3 лица, които са правили обири по домовете на територията на Бургас. Отнемат главно пари и златни украшения. Работят без мобилни телефони и коли, тъй че е било малко по-трудно да бъдат засечени. Намерени са ръкавици, маски, част от откраднати движимости и пари. Те са престъпно проявени, като едното от тези лица е и с условна присъда.

Към момента са формирани 4 досъдебни производства, арестувани шестима за 72 часа, трима пък са с ограничения " задържане под стража ". 

Операцията бе извършена на територията на целия град Бургас, тъй че и арестуваните не са единствено от кв. " Победа ". Основно са правили обири на първи и втори етажи на жилищни блокове. "

Това стана ясно на брифинг, даден от прокурор Иван Кирков - административен началник на районна прокуратура - Бургас и комисар Емил Павлов - зам. - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Поводът за него е оповестяване на резултатите от извършената в петък в Бургас профилирана полицейска интервенция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР